Selvhjelp til smertelindring

Gratis nettkurs

Lær hvordan du på egenhånd kan lindre kroniske smerter med skånsomme øvelser i Somatics Metoden!

Jeg ønsker gratis nettkurs!

Dette er for deg som har et ønske om å bli selvhjulpen i det å:

  • Komme ut av kroniske smerter

  • Redusere spenninger i kroppen

  • Regulere tankestress

  • Regulere nervesystemet

  • Forbedre kroppsholdningen

  • Ta bevegeligheten og friheten tilbake

  • Ha det godt i kroppen din

Bli med Sol Halvorsdatter mens hun veileder deg gjennom trygge, enkle og gode øvelser, som er utviklet for å lindre smerter i rygg, nakke og skuldre.

 
Ja, takk!

Hei, jeg er Sol!

Det er gjerne slik at vi brenner for noe vi har god erfaring med selv! Når vi finner noe som virkelig gjør en forskjell på helsen vår og når vi selv har klart å gjøre innsidejobben med å komme tilbake til livet og gleden – da vil man ofte dele det med verden. Sånn er det for meg i alle fall.

Jeg kom over Somatics i en periode i livet mitt da jeg var i en livskrise. I 2005 klarte jeg å «kjøre på meg selv» som legen sa, ved at bilen min rant på meg og klemte meg inntil en vegg. Det var en traumatisk hendelse der jeg sto fastklemt mellom bilen og en vegg. Jeg brakk bekkenet foran og bak, og fikk et brudd i ryggen. Det ble rullestol i noen måneder og legene på sykehuset sa jeg hadde hatt englevakt. Før ulykken hadde jeg drevet rovdrift på meg selv, med arbeidstider som gikk langt utover nattestid i lang tid. Jeg var ikke god på å sette grenser.

Jeg reiste modulbasert til England i 3 år der jeg ble sertifisert Clinial Somatic Educator ved Essential Somatics, under ledelse av Martha Peterson i 2015. Deretter var jeg Martha`s lærer assistent de neste 3 årene. Dette er den viktigste investeringen jeg noen gang har gjort.

Siden har jeg utviklet egen Instruktørutdanning på norsk.

Hva tidligere kunder sier:

Nina Liodden

Jeg har ikke vært tilbake til fysioterapeut en eneste gang, og bevegeligheten i nakken kom helt tilbake etter jeg hadde siste time med deg.

Jeg er ikke 100% smertefri hver dag, men jeg kan «hente meg inn» med øvelser, når jeg skjønner at det begynner å dra seg til. Jeg har brukt VAS skala på smertene, og når jeg tidligere lå på 7-8 i snitt, og 5 på en god dag, er jeg nå nede på 2-3 i snitt, maks 5 noen dager. Jeg er en avvent workaholiker, og når ting går veldig bra kan det gjerne bli litt mye. Så er det følelsesmessige traumer som jeg kjenner litt på innimellom.

Kroppen er så mye smidigere, opp og ned av matta går så fint. Det er som jeg intuitivt vet hvilke øvelser kroppen trenger, men alltid grunnøvelsene.

Jeg er en som jobber med mål, og manifestasjoner, og drømmen om en smidigere, smertefri (nesten) kropp er faktisk på plass. Vissheten om at jeg kan fikse det selv er en nøkkel forskjell for meg.

Tusen takk igjen Sol. Jeg er deg evig takknemlig.

Gratis nettkurs

Somatics Metoden for smertefrie dager!

Jeg sender ikke spam. Du kan melde deg av listen når du ønsker.